Igrači Atletica zahvalili se onima koji su izazvali nered. Ostatak publike pobjesnio

Foto: EPA

IGRAČI Atletico Madrida naljutili su velik dio svojih navijača potezom nakon derbija u kojem su na svojem stadionu Wanda Metropolitano odigrali s Realom 1:1. U kaotičnoj utakmici, koja je bila prekinuta na 15-ak minuta zbog divljanja najžešćih navijača domaće momčadi, na kraju susreta viđene su neuobičajene scene.

Real je do pete minute sudačke nadoknade vodio 1:0 golom koji je postigao Eder Militao, da bi u samoj završnici Angel Correa zabio za podjelu bodova. Poslije utakmice momčad Atletica krenula je prema svojim ultrasima i pozdravila ih pljeskom.
Taj potez ekipe nije se svidio velikom dijelu običnih navijača, koji nisu mogli razumjeti zašto igrači odlaze pred one zbog kojih su prekinuli susret gađajući nekad svojeg, a sad golmana Reala Thibauta Courtoisa. 

VIDEO: Arena Sport

Podsjetimo, Courtois, koji je za Atletico odigrao 154 utakmica, a koji je u Realu od 2018. godine, bio je pod paljbom ultrasa domaće momčadi koji su na njega bacali boce, upaljače, sendviče... Njih su Atleticovi igrači nagradili pljeskom. Igrače su potom obični navijači ispratili zvižducima. 

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.