Insajder: Još jedan klub iz Serie A se uključio u utrku za hrvatskog napadača

Foto: EPA

PETAR MUSA (25) želja je talijanskog prvoligaša Udinesea, javlja insajder Nicolo Schira. Drugi je to klub iz Serie A s kojim se povezuje hrvatskog napadača u proteklih tjedan dana. Gianluca Di Marzio prije nekoliko dana pisao je da je zainteresirana i Bologna.

Portugalci: Musa ne želi otići unatoč interesu iz Italije

Ipak, sve se i dalje svodi samo na upite Talijana za hrvatskog reprezentativca. Nitko još nije poslao službenu ponudu Benfici, no ako je vjerovati navodima portugalskih medija, ne moraju ni slati. Tamošnji list A Bola tvrdi da Musa ne želi napustiti portugalskog velikana.

Musa je tijekom prošle sezone u Benfici gotovo uvijek ulazio s klupe, a ovu je sezonu započeo s takvom ulogom u Superkupu Portugala protiv Porta. Tada je ušao na poluvremenu i zabio u 2:0 pobjedi, nakon čega je u prvom prvenstvenom kolu bio u početnoj postavi, da bi zatim dobio crveni karton. Vratio se u trećem kolu i zabio važan gol iako je ušao tek u 93. minuti.

Treba reći da je Musa i u takvoj ograničenoj minutaži prošle sezone zabijao puno golova, zbog čega je bio među najubojitijim napadačima u najboljih sedam liga u Europi. Uskoro ćemo ga gledati i u reprezentaciji s obzirom na to da se našao na popisu Zlatka Dalića za kvalifikacije za Europsko prvenstvo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.