Jakirović: Istra je favorit protiv Rijeke

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

ISTRA i Rijeka u petak u 17 sati međusobnim susretom otvaraju 24. kolo SuperSport HNL-a. Na stadionu Aldo Drosina Istrijani će se pokušati vratiti dobrim rezultatima nakon remija sa Šibenikom, dok Rijeka stiže nakon poraza od Slaven Belupa. Uoči utakmice se oglasio trener Rijeke Sergej Jakirović, koji će u Istru morati bez Selahija i Libera.

"Malo smo skučeni, nemamo širinu kao u prijašnjim utakmicama. Meni je to i očekivano jer imali smo osam igrača s dva žuta kartona. Malo mi je žao što je Liber dobio karton u nadoknadi. Ali dobro, koga nema, bez njega se mora. Imamo nekoliko varijanti. Stanić? Trenira s nama i čeka svoju priliku. S nama putuju i Djouahra i Mitrović. Želim da što prije uskoče u igru", rekao je Jakirović.

Razočaranje zbog poraza od Slavena

"Igrači su bili razočarani jer smo sutradan ustvrdili da nam je to bila možda najbolje odigrana utakmica. Tu mislim na manjak oscilacija. Kontrolirali smo sve, zatvorili Slaven gdje je najjači. Jednostavno - takav je nogomet.

Ono što me najviše ljuti je što smo primili gol na postavljenu obranu. Imali smo devet igrača iza lopte protiv trojice protivničkih. Ništa, idemo dalje, nema depresije kad se gubi, nema euforije kada se pobjeđuje. Svaka utakmica nosi svoje i svaka je novo dokazivanje", prenosi Jakirovićeve riječi Novi list.

Najavio je utakmicu s Istrom

 

"Susret je to s puno emocija, prvi put zadnjih godina Puljani su ispred Rijeke na ljestvici. Sigurno će biti zanimljivo, dinamično, a mi ćemo napraviti sve što je u našoj moći da se vratimo s pozitivnim rezultatom Istra u posljednje vrijeme igra jako dobro, pobijedila je Hajduk i Osijek, a Ante Erceg latentna je opasnost i na njega treba obratiti posebno pažnju.

Tu je još nekoliko jako dobrih igrača koji godinama igraju u Istri. Od Galilee, Mlinara, Hujbera… Oni su dobra vrijednost HNL-a i sigurno je da će napraviti sve da nas pokušaju pobijediti. Igraju doma i trenutno su favoriti", zaključio je trener Rijeke.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.