Jeličić o bivšem hajdukovcu: Prije 20 godina bi jedna pukla već na terenu

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

HAJDUK je u desetom kolu SuperSport HNL-a na gostovanju pobijedio Slaven Belupo 2:0. Momčad Gennara Gattusa do tri boda došla je golovima na kraju prvog dijela. Tomislav Božić zabio je autogol, a u strijelce se upisao i Stipe Biuk. Ovom pobjedom Hajduk se odvojio na vrhu prvenstvene ljestvice s 24 boda, četiri više od Rijeke i Dinama.

"Njegovo ponašanje nije bilo na razini"

Svoje viđenje utakmice dao je Joško Jeličić, stručni komentator MaxSporta. Bivši nogometaš Dinama i Hajduka prokomentirao je nastup Ivana Dolčeka, nogometaša Slavena i bivšeg igrača Hajduka koji je propustio veliku priliku pri rezultatu 0:0 i generalno nije oduševio:

"Dolček je velik talent, prepoznali su to mnogi klubovi. Ali njegovo ponašanje danas nije bilo na razini, u 60. minuti imao je 13 izgubljenih lopti. Osvojio je jedan od sedam duela, a vidjeli ste kakvu ima konstituciju.

Grafika: SofaScore

Mora promijeniti pristup. Zbog ovakvog ponašanja bi mu, da je igrao prije 20-30 godina, kad su mužjaci igrali, odgojna bi pukla već za vrijeme utakmice. Ima tek 24 godine, nije mu još kasno. Ne bih volio da za dvije godine igra u Podravini iz Ludbrega jer je talentiran."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.