Kladionice: Salzburg je favorit protiv Dinama

Foto: EPA

RB SALZBURG i Dinamo u srijedu od 21 sat u Salzburgu će odigrati utakmicu trećeg kola Lige prvaka. Austrijski klub loše je otvorio natjecanje porazima od Bresta (0:4) i praške Sparte (3:0), dok je Dinamo doživio katastrofu protiv Bayerna (9:2) te je remizirao s Monacom (2:2).

Prema kladionicama, Salzburg ima veću šansu pobijediti Dinamo. Kvota na Austrijance je 1.75, na neriješen ishod 4.00, a na Dinamo 4.40.

Lijnders: Jako želimo tri boda

"Želimo osvojiti bodove. Očekujem da se doista borimo, da se borimo zajedno za svaku loptu. Moramo početi utakmicu tako da ljudi osjete našu glad, da stadion osjeti strast kao u zadnjoj utakmici. Nadam se da ćemo dobro početi.

Moramo moći kontinuirano iznositi loptu na njihovu polovicu. Lijepo je što igramo kod kuće, da imamo navijače i stadion. Da svi imaju obvezu boriti se za tri boda. Mi jako želimo tri boda", rekao je trener Salzburga Pepijn Lijnders uoči susreta s Dinamom.

Salzburg ima vrjedniju momčad od Dinama prema Transfermarktu

Trener Dinama Nenad Bjelica uoči utakmice dao je intervju za Kronen Zeitung, u kojem je spomenuto da je momčad Salzburga prema Transfermarktu procijenjena na 202 milijuna eura, a Dinamova na 73 milijuna eura.

"Salzburg zbog toga nije favorit, nego zato što ima puno više iskustva u Europi. U zadnjih šest godina Dinamo je triput bio u Ligi prvaka, dok je Salzburg stalni sudionik", odgovorio je trener Dinama te poručio da nakon teškog poraza od Bayerna nitko nije računao na Dinamo, dok su remijem s Monacom pokazali da mogu ugroziti suparnike u Ligi prvaka.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.