Legendarni Talijan igrat će s Josipom Juranovićem

Foto: EPA

UNION BERLIN dovodi Leonarda Bonuccija (36), objavio je stručnjak za transfere Fabrizio Romano. Iskusni talijanski stoper nije u planovima trenera Juventusa Maxa Allegrija i torinski klub dopustio mu je da ode. Visina odštete još nije poznata. Union, koji je izborio nastup u Ligi prvaka nakon fantastične prošle sezone, Bonucciju će dati jednogodišnji ugovor.

U Unionu bi igrao s hrvatskim reprezentativcem Josipom Juranovićem, koji je u siječnju stigao u klub i ekspresno se nametnuo kao jedan od najboljih igrača u ekipi švicarskog trenera Ursa Fischera. Bonucci će sada biti daleko najpoznatije ime u svlačionici. Radi se o legendarnom braniču koji je prošle godine bio ključni igrač Italije u pohodu na naslov prvaka Europe.

Bonucci je u Juventus došao u ljeto 2010. iz Barija za 15.5 milijuna eura. Ubrzo je postao jedan od najboljih obrambenih igrača u Europi, a u sezoni 2017./2018. igrao je za Milan, koji ga je platio 42 milijuna eura. Sljedeće sezone se za 35 milijuna eura vratio u torinski klub, s kojim je u karijeri osvojio osam naslova prvaka Italije. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.