Marca: Modrić ovo nije zaslužio. Uhićenici na fotkama policije su sretniji od njega

Foto: Profimedia

LUKA MODRIĆ je jako teško podnio ispadanje Hrvatske s Eura. Kapetan Reala i Hrvatske je kroz suze pričao s novinarima nakon šokantnog ispadanja od Italije. Modrić je odlaskom Nacha i služeno kapetan Kraljevskog kluba i jedan je od najboljih igrača u povijesti najvećeg kluba svijeta. Zato ne čudi da je madridska Marca posvetila zanimljiv tekst Hrvatu, s naslovom: "Modrić zaslužuje drugačiji oproštaj.''

"U 39. godini Modrić je proživio jednu od najtmurnijih noći u svojoj sportskoj karijeri. Hrvatska je ispala s Eura nakon što je u posljednjoj minuti primila pogodak od Italije i ponovila istu pogrešku u istom trenutku kao protiv Albanije", piše autor Marce Jose Luis Hurtado, koji smatra da je Modrić protiv Italije odigrao zadnju utakmicu za Hrvatsku na velikom natjecanju.

''Lukin govor tijela nakon utakmice pokazatelj je uništenog sportaša. Nogometaši takve veličine zaslužuju drugačiji oproštaj."

"Lice poput slagalice kostiju dok je držao pehar''

Modrić je izabran za igrača utakmice protiv Italije.

''Dobio je nagradu za igrača utakmice. Modrićevo lice s trofejem u rukama izgledalo je poput slagalice kostiju. Postoje fotografije iz policijskih postaja na kojima su uhićenici bili sretniji", piše Marca koja radi razliku između Modrićeve uloge u Hrvatskoj i one koju je imao prošle sezone kod Ancelottija u Realu. 

"Sve to ne vrijedi za Hrvatsku, za ekipu koja je navikla živjeti samo oslanjajući se na njegovu genijalnost od prve minute. Modrić se još uvijek opire najavama povlačenja iz reprezentacije. Hrvatsku čeka težak put bez velikana koji ju je odveo do finala Svjetskog prvenstva.''

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.