Nevjerojatna fotka. Ronaldo se 2013. slikao s grupom djece, danas igra protiv njih

Foto: EPA

VEČERAS će se utakmicama skupine F završiti grupna faza Europskog nogometnog prvenstva. Na teren će u Hamburgu Češka i Turska, a u Gelsenkirchenu Gruzija i Portugal. Gruzija igra svoj prvi Euro te i dalje ima šanse za plasman u drugi krug, ali pred sobom ima težak zadatak jer mora osvojiti bodove protiv favorita i lidera skupine Portugala.

Olakotna okolnost za reprezentaciju s Kavkaza je što su Portugalci osigurali prvo mjesto i ne moraju igrati punom snagom. Uz rasplet grupne faze, ova utakmica bit će i nevjerojatan susret starih znanaca. Naime, Portugal predvodi Cristiano Ronaldo (39) koji je prije 11 godina posjetio Gruziju.

Sreo klince protiv kojih danas igra

Tada je bio na svečanosti otvaranja omladinske škole Dinama Tbilisija i tom se prilikom fotografirao s grupom klinaca koji su trenirali u klubu iz gruzijske metropole. 11 godina kasnije, čak 11 klinaca s te fotke nalazi se u sastavu reprezentacije Gruzije i ima šansu zaigrati protiv svojeg idola.

Među njima je glavna zvijezda Gruzije Khvicha Kvaratskhelia i brojni drugi, poput jednog od najboljih golmana turnira Giorgija Mamardashvilija.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.