Osijek objavio već treći transfer danas

Foto: NK Osijek

BRAZILAC Pedro Lima (21) novi je igrač Osijeka. Mladi ofenzivac prošlu je sezonu proveo u engleskom drugoligašu Norwichu. Ondje je nastupao za U-23 momčad i u 14 utakmica imao pet golova i dvije asistencije. Norwich i Palmeiras se nisu uspjeli dogovoriti oko cijene otkupa pa se Lima vratio u domovinu.

Htjeli su ga dovesti i mnogi brazilski prvoligaši i drugoligaši, no Lima se odlučio za Osijek. Za reprezentaciju Brazila do 20 godina ima dva nastupa. Može igrati kao zadnji vezni, centralni vezni i polušpica. Došao je na jednogodišnju posudbu s pravom otkupa. Ranije danas Osijek je objavio da je doveo Luku Jelenića iz Varaždina i Marka Soldu iz Dinama.

"Biti igrač Norwicha za mene je bilo itekako korisno u svakom smislu jer sam se dodatno razvio i isprofilirao, ne samo kao nogometaš već mogu reći i kao osoba. To je bilo moje prvo inozemno iskustvo na koje se nije bilo lako odlučiti, a sada se osjećam sigurnije i s puno više samopouzdanja prihvaćam nove izazove koji mi dolaze. Na taj način gledam i na dolazak u NK Osijek koji me je odlučio angažirati. Želim se nastaviti dokazivati u Europi", istaknuo je Lima nakon potpisa ugovora.

Pedro Lima

Brazilski maestro dirigirat će sredinom bijelo-plavog orkestra! 🪄

Objavljuje NK Osijek u Srijeda, 26. lipnja 2024.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.