Jeličić opet na srpskim naslovnicama: "Sramno vrijeđao Srbe. Više neće komentirati"

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

JOŠKO JELIČIĆ, komentator HTV-a tijekom najvećih nogometnih natjecanja, neće više raditi taj posao do kraja aktualnog Eura. Gostujući na Tribina podcastu, izjavio je da je kontaktirao urednika Marka Šapita te ga obavijestio da više neće komentirati utakmice Eura na HRT-u. Kao razlog je naveo da nema više emocije i snage za rad nakon što je Hrvatska ispala već u grupnoj fazi te smatra da bi, kada bi nastavio raditi svoj posao tamo, to bilo samo odrađivanje.

Jeličić je ponovo došao u fokus srpskih medija jer je, prema njihovom mišljenju, vrijeđao Srbe i Srbiju. "Što se tiče Srba, i to u smislu ega i njihovih unutrašnjih problema, meni je drago što su oni na turniru jer neće biti dosadno. Pogotovo ako u prvoj utakmici, što je očekivano, izgube. Nadam se da se neće raspasti, onda će biti puno materijala, već dugo nismo vidjeli tko je s kim, tko koga i tako", rekao je početkom Eura na HRT-u. Jeličić je opet na naslovnicama srpskih medija.

Reakcije srpskih medija na njegov prestanak komentiranja na HRT-u

"Komentator koji je sramno vrijeđao srpsku reprezentaciju se povlači", pišu Novosti.

"Kontroverzni Hrvat više neće vrijeđati nikoga. Sramno je govorio o Srbiji i Piksiju, a sada je odustao od komentiranja", piše Kurir.

"Hrvat koji je sramno vrijeđao Srbiju i Orlove više neće komentirati utakmice na Europskom prvenstvu", piše Telegraf.

"Hrvat koji je vrijeđao Srbiju više neće komentirati EP!" piše Informer.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.