Osijek produljio ugovor s važnim prvotimcem

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

LIJEVI bek Roko Jurišić produžio je ugovor s Osijekom. Prijašnji ugovor završavao mu je u ljeto 2026. godine, a prema novom je uz Opus Arenu vezan još godinu dana dulje. Jurišić je u Osijek stigao prošle zime iz slovenske Mure i ubrzo postao jedan od najkonstantnijih igrača.

"Drago mi je što sam se odlično snašao u Osijeku i brzo se izborio za svoje mjesto u momčadi i najboljem sastavu. Mislim da sam to i zaslužio svojim igrama i sada samo trebam nastaviti u tom ritmu. Zahvalan sam klubu i ljudima ovdje na novoj prilici u mojoj karijeri, zbog toga ću se potruditi još i više. Cilj mi je svaku utakmicu odigrati maksimalno i davati sto posto za ovaj klub. NK Osijek mi je pružio sve i moram uzvratiti na najbolji način, dobrim igrama.

Na meni je da kvalitetno radim, slušam trenera i ljude koji vode klub i da ugradim svoj doprinos u što bolje rezultate. Tako će biti sve dok sam ovdje i samo sam na to fokusiran. Idemo zajedno ostvariti što bolji plasman, sada nam napokon dobro ide i treba nastaviti s pobjedama", rekao je Jurišić nakon potpisa novog ugovora.

Jedan je od naših najboljih i najvažnijih igrača

"Roko je novi ugovor i više nego zaslužio. Jedan je od naših najboljih i najvažnijih igrača. Produžili smo mu ugovor za još godinu dana i to je dio klupske politike oko mladih igrača koji su bitni za nas, da im obnovimo ugovore. To znači da drugim klubovima neće biti jednostavno doći do njih. Najvažnije je da ćemo i dalje moći uživati u Rokovim dobrim igrama", poručio je sportski direktor Jose Boto.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.