Perišićev Instagram zatrpan je porukama Hajdukovih navijača. Svi ga traže isto

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

IVAN PERIŠIĆ nalazi se na odmoru nakon tek završene sezone. U nedjelju je igrao finale Lige nacija s Hrvatskom, a onda se otisnuo na godišnji odmor, otkrivaju fotografije koje je objavio na Instagramu. Navijači mu čestitaju na uspjehu s reprezentacijom, a velik broj njih iskoristio je priliku da ga još jednom pozove u Hajduk.

"Nas se povezuje sa svim mogućima, od Džeke, Perišića, Rakitića, Mora, mogu nabrajati... To je s jedne strane lijepo, ljudi žele prave igrače koji mogu pomoći, ali trebamo na kraju biti realni. Znate u kojim ligama oni igraju i koliko zarađuju", rekao je nedavno sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius.

Hajdukovi navijači se nadaju

To ne obeshrabruje navijače Hajduka koji maštaju o Perišićevom dolasku, posebice nakon njegovih riječi s dočeka nakon osvajanja bronce na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

"Nije bitno što sam obećao drugima, obećao sam odavno sam sebi da ću se vratiti u Hajduk. Proveo sam u Hajduku sedam godina i nisam debitirao u službenoj utakmici. Moj povratak se mora dogoditi. Bit će uskoro, ne znam točno kad. Moram odraditi minimalno jednu sezonu s našim Bilima. Pa da osvojimo titulu i da izgori Omiš, Split i cijela Dalmacija", rekao je tada Perišić.

Zbog svega toga, uz fotografije njegova sina s odmora, Perišićev Instagram profil zatrpavaju poruke Hajdukovih navijača. "Trebamo te", "Vrime je", "Kući ajde, sinko", "Vrati se", "Odmori se i dobro razmisli", "Ivane, učini sretnima sebe, nas, obitelj, baku... vrime je", "Čekamo te", samo su neki od komentara.

Perišić je pod ugovorom s Tottenhamom i za sljedeću sezonu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.