Piksi igračima dao slobodan dan na Euru. Srpski golman otišao u kafić i potukao se

Foto: EPA

NEUSPJEHOM je Srbija završila nastup na Euru. Skupinu je završila kao posljednja, s dva boda u konkurenciji Engleske, Danske i Slovenije. To je praćeno nizom afera, najviše vezanih uz izbornika Dragana Stojkovića Piksija. On je na temu debakla srpskim medijima rekao: "Debakl su kad te netko dobije 7:0, kad ti pijančiš po Augsburgu i Münchenu, kad se tučeš na treningu... To su stvari kad trebamo gledati gdje gori."

Srpski golman se potukao u kafiću

Srpski Telegraf otkrio je skandal iz Münchena. Prema njihovim informacijama Piksi je bio na dobrom tragu. Naime, srpski vratar Vanja Milinković-Savić (27) se potukao u jednom kafiću u Münchenu za vrijeme boravka Srba na Europskom prvenstvu. Piksi je igračima dao slobodan dan između utakmica sa Slovenijom i Danskom.

Milinković-Savić taj je dan iskoristio za izlazak u kafić. Ondje je, navodno, bio na koncertu neimenovanog srpskog glazbenika. Jedan navijač mu je u jednom trenutku dobacio: "Što ćeš ti ovdje? Trebaš u karantenu, a ne piti."

Vrataru Torina se to nije svidjelo i opsovao je navijača. Potom je krenuo prema njemu i udario ga pa su reagirali zaštitari. U sve se umiješao i vlasnik lokala. Vlasnik je objasnio što se dogodilo: "Vanja je došao u našu kafanicu, ali ga zaštitari nisu prepoznali i nisu ga htjeli pustiti jer je bio u šorcu reprezentacije.

Piksi ga maknuo s gola

To ga je naljutilo i došlo je do koškanja. Ja sam se ubrzo umiješao, uhvatio ga za ruku i rekao da uđe sa mnom. On je to odbio. Sve se dogodilo u dvorištu lokala. Što su mu dobacivali i što su si govorili, to ne znam. Drago mi je da se na kraju sve riješilo."

Vanja Milinković-Savić bio je prvi vratar Srbije do Europskog prvenstva, no Piksi je na Euru u sve tri utakmice koristio Predraga Rajkovića, vratara španjolske Mallorce. Milinković-Savić je prošle sezone za Torino branio u 37 utakmica. Primio je 32 gola, a 18 puta je sačuvao mrežu netaknutom. Za Srbiju je nastupio 19 puta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.