Pojavio se treći klub koji želi hrvatskog reprezentativca? Portugalci: Odbili su ga

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

LILLE je poslao ponudu za hrvatskog reprezentativca Petra Musu (25), no Benfica je odbila, objavio je Record. Portugalski medij nije naveo o kakvoj je ponudi riječ, ali čini se da napadač neće promijeniti klub. Podsjetimo, talijanski insajderi Nicolo Schira i Gianluca di Marzio nedavno su objavili da Udinese i Bologna također žele Musu.

A Bola, drugi portugalski medij, tvrdi da Musa ni ne želi napustiti Benficu, u koju je stigao prošle godine iz Boaviste u transferu vrijednom 5.5 milijuna eura. Ukupno je u 44 nastupa postigao 13 i asistirao za tri pogotka, no gotovo je uvijek ulazio s klupe. U ovoj sezoni je na dva pogotka u tri utakmice. Jednu je propustio zbog crvenog kartona, koji je zaradio u prvom kolu portugalskog prvenstva, kada je u pokušaju da dođe do lopte zgazio gležanj suparničkog braniča Rodriga Abascala.

Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić pozvao ga je za utakmice protiv Latvije (8. rujna, Rujevica) te Armenije (11. rujna, Jerevan) u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2024. Musa ima dva nastupa za Hrvatsku. Još nije postigao pogodak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.