Pomama za Sosom u završnici mercata. Žele ga Milan, Roma i Sevilla

Foto: Profimedia

BORNA SOSA (25), lijevi bočni Stuttgarta i reprezentacije Hrvatske, postao je jedan od najtraženijih igrača ludnice predzadnjeg dana prijelaznog roka u najjačim ligama. Nakon Seville i Rome, o čijem smo interesu za Sosu već pisali, Gazzetta dello Sport otkriva da se u utrku za njega uključio i Milan.

"Rossoneri žele Sosu kao last minute kupnju", piše Gazzetta i dodaje: "Lijevi bok je dio momčadi koji Milan želi pojačati u fotofinišu prijelaznog roka. Zato što se svim silama trudi prodati Fodea Ballo-Tourea, pa onda na toj poziciji ostaje samo na premladom Davideu Bartesaghiju i opciji da iskusni Alessandro Florenzi zamijeni bok. Zato mu je prva opcija Borna Sosa iz Stuttgarta, ali za njegovo dovođenje se prvo mora riješiti Ballo-Tourea, a onda do sutra navečer dovesti Hrvata."

Sosa je ovako tražen jer je u najboljim godinama, a ljevaci su deficitarni i posebno na cijeni. Bek je, ali iznimno ofenzivan. Sosa je u Stuttgart došao prije pet godina iz Dinama uz odštetu od 6 milijuna eura. Od tada je za njemački klub odigrao 114 utakmica, postigao 5 i namjestio čak 35 golova. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.