TRANSFERI

Rijeka predstavila novog veznjaka. Stigao je iz Njemačke

Foto: NK Rijeka

JETMIR AMETI novi je igrač Rijeke. Ameti već neko vrijeme trenira s prvom ekipom Rijeke, a sada je i službeno potpisao suradnju.

"Ovo je za mene nova prilika i na njoj sam zahvalan. Hvala svima što su se potrudili da se prilagodim, svima u stožeru koji rade sa mnom", rekao je Jetmir Ameti, koji igra u veznom redu.

Devetnaestogodišnji nogometaš stigao je iz redova Nürnberga, gdje je igrao u drugoj ekipi, a trenirao s prvim sastavom. U svojoj karijeri nastupao je za mlade reprezentacije Njemačke te je igrao za mlađe uzraste Herthe.

Upravo je u tom njemačkom drugoligašu posljednji angažman imao i novi sportski direktor Rijeke Robert Palikuća, tako da je jako dobro upoznat s kvalitetama 19-godišnjeg veznjaka.

"Ekipa igra odlično na otvaranju sezone, atmosfera na utakmici protiv Hiberniana je bila sjajna. Nadam se da ću se s vremenom uspjeti izboriti za svoju priliku, jer velika želja mi je igrati u prvoj ekipi. U Rijeci mi je jako lijepo, Hrvatska je predivna zemlja i sretan sam što sam ovdje", rekao je Jetmir Ameti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.