Romano o preokretu kod Olma: Utrka je otvorena

Foto: EPA

S DANAŠNJIM danom istekla je klauzula koju je Dani Olmo imao u ugovoru s RB Leipzigom, a prema kojoj je mogao napustiti klub u slučaju ponude od 60 milijuna eura. Realno, zainteresirani klubovi trebali bi od danas Olmov transfer kompletirati za veći iznos, no zbog preokreta ispregovaranog u razgovorima kluba i Olmovih agenata, on će i dalje neko vrijeme biti dostupan po toj cijeni.

Potvrdio je taj preokret i Fabrizio Romano, najveći stručnjak među novinarima za transfere nogometaša. On je napisao da će i u sljedećim tjednima biti dovoljne ponude u iznosu od oko 60 milijuna eura kako bi se od njemačkog kluba mogao otkupiti španjolski veznjak.

Barca je već poslala ponudu

Romano tvrdi da su Olmovi zastupnici već razgovarali s Barcelonom, Bayernom i nekoliko klubova iz engleske Premier lige, ali ne i s Manchester Cityjem koji mediji ističu kao jednog od kandidata za Olmovo dovođenje. Spominjao se i interes Paris Saint-Germaina."Utrka je otvorena", poručio je Romano.

Barcelona je poslala službenu ponudu, pisali su jučer španjolski mediji. Olmu je ponuđen ugovor na šest sezona prema kojem bi prve dvije godine zarađivao nešto manje, a od treće dobio povećanje plaće. Inače, Olmo ima važeći ugovor do kraja sezone 2026./27.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.