Srpski mediji: Još jedan bizaran propust FSS-a. Evo zašto su igrači bili u trenirkama

Foto: EPA

REPREZENTACIJA Srbije oprostila se od Europskog prvenstva kao posljednja u skupini, iza Slovenije, Danske i Engleske. Ekipu su pratile brojne polemike i rasprave o organizacijskim propustima FSS-a. Ekipa je na turnir stigla hrvatskim avionom u kojem im je prije leta sreću poželio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

FSS je na svojim službenim kanalima podijelio fotografiju Vučića kojeg u avionu okružuju izbornik Dragan Stojković i dio igrača koji su obučeni u trenirke. Srpski portal Kurir sada piše kako je i to organizacijski propust jer su u Njemačku trebali stići u odijelima.

U njihovom tekstu piše: "Novi bizaran detalj izašao je u javnost po povratku nogometaša Srbije iz Njemačke. Bilo je nevjerojatno da su igrači i izbornik na Euro otišli u trenirkama. Vidjelo se to na ispraćaju, kada su se u avionu slikali s predsjednikom Vučićem.

"Odjela za nogometaše i stručni stožer bila su spremna, međutim veličine nisu odgovarale. Netko je pogriješio kada su uzimane mjere. Nekoliko dana prije puta odjela su stigla u Sportski centar u Staroj Pazovi, a kada su ih nogometaši probali prvo je nastala tišina, a onda i val nezadovoljstva.

Odjela su plaćena, a novac je praktički bačen. Tvrtka koja je sašila odjela odradila je svoj posao, kvaliteta nije bila upitna, međutim veličine nisu odgovarale. Još jedan propust u organizaciji. Doduše, bizaran, ali jasan pokazatelj stanja pojedinih ljudi nedoraslih funkcijama u krovnoj organizaciji."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.