Telegraph: Perišić je višak u Tottenhamu

Foto: EPA

IVAN PERIŠIĆ jedan je od barem sedmorice igrača kojih bi se Tottenham htio riješiti prije kraja prijelaznog roka. Hrvatski reprezentativac, o čijem dolasku u Hajduk maštaju navijači tog kluba, u ovoj je sezoni nastupio u sve tri ligaške utakmice za sastav Angea Postecogloua, no s prosjekom od tek 22 minute po utakmici.

Perišića se ovog ljeta povezivalo s povratkom u Hajduk, za čiju prvu momčad nikad nije debitirao jer je kao vrlo mlad igrač otišao u Sochaux. U Tottenham ga je doveo Antonio Conte, nakon čijeg je odlaska stigao Postecoglou. Perišić je pod ugovorom s Tottenhamom do kraja ove sezone.

Sedmorica prekobrojnih

Australac se navodno isprva planirao riješiti Perišića, koji ima veliku plaću, ali se predomislio i zadržao ga. U tri ovosezonske premierligaške utakmice Perišić je ulazio s klupe i tako skupio 66 minuta - 15 protiv Brentforda (2:2), 20 protiv Uniteda (2:0) i 31 protiv Bournemoutha (2:0). 

Veći je doprinos imao u utakmici EFL kupa protiv Fulhama. Odigrao je 71 minutu susreta u kojem je Tottenham ispao nakon izvođenja jedanaesteraca (1:1, 6:4).

Na popisu prekobrojnih igrača u Tottenhamu, prema pisanju Telegrapha, uz Perišića su još Hugo Lloris, Sergio Reguilon, Pierre-Emile Hojbjerg, Davinson Sanchez, Tanguy Ndombele i Bryan Gill.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.