Trener Istre: Hajduk može stići Dinamo, bit će agresivan

Foto: Srećko Niketić/PIXSELL

NOGOMETAŠI Istre će petak od 18:10 u utakmici 28. kola SuperSport HNL-a gostovati na Poljudu kod Hajduka. U dosadašnja tri ovosezonska ogleda ovih ekipa vidjeli smo sve moguće ishode - pobjede i jednih i drugih te remi. Posljednji susret s Hajdukom najavio je Istrin trener Gonzalo Garcia.

"Mislim da igramo protiv jednog od najboljih protivnika, i to na odličnom terenu. Hajduk je u pozitivnom pomaku trenutno, no mi idemo tamo pokazati sebe, nametnuti svoju igru i doći do željene pobjede", započeo je Garcia te dodao da zbog ozljede neće moći računati na Antu Majstorovića, dok se Mateo Lisica još nije potpuno oporavio.

Garcia: Od Hajduka očekujem da će biti agresivan jer može stići Dinamo

"U petak nas čeka drugačija utakmica nego ove zadnje dvije jer je drugi trener kod Hajduka, a kod nas se izmijenilo dosta igrača, između ostalog nemamo na raspolaganju Ercega ili Perkovića", izjavio je Istrin trener pa zaključio:

"Livaja, kao jedan od najboljih igrača lige, ima visoku kvalitetu i zabija golove protiv svakog, što znači da se moramo dobro braniti i organizirati na terenu. Mi ćemo pokušati nametnuti svoju igru, a od njih očekujem da će biti agresivni jer im se trenutno otvara mogućnost dostizanja Dinama na prvom mjestu."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.