Tuttosport: Inter želi Perišića, a ni on nema ništa protiv povratka

Foto: Profimedia

IVAN PERIŠIĆ (35) želja je Intera, a ni Hajdukov igrač nema ništa protiv povratka u Milano. Ovo otkriva talijanski Tuttosport te dodaje: "Perišić mjesecima šalje pozitivne poruke, ne bi imao ništa protiv povratka. Inter ga vidi kao zamjenu za Tajona Buchanana, koji se teško ozlijedio na treningu reprezentacije Kanade na Copa Americi i čeka ga dugotrajan oporavak."

Perišić je legenda Intera. Ugovor s Hajdukom ima samo do kraja kolovoza

Perišić ima ugovor s Hajdukom, ali samo do kraja kolovoza. Nikola Kalinić, sportski direktor Bilih, nedavno je izjavio: "Sve je na Perišiću. Mi ga želimo, prepustit ćemo to njemu." Perišić je legenda Intera. U klub je došao 2015. iz Wolfsburga uz odštetu od 19 milijuna eura.

U šest sezona ondje (jednu je proveo na posudbi u Bayernu) odigrao je 254 utakmice, postigao 55 i namjestio 49 golova. Osvojio je jedno prvenstvo i kup, prije nego što je prije dvije godine kao slobodan igrač prešao u Tottenham. Ondje je prošle sezone potrgao ligamente koljena te je teško ozlijeđen besplatno pušten u Hajduk.

Hajduk mu dopustio propuštanje priprema

Perišić u dogovoru s Hajdukom nije na pripremama u Sloveniji, nego je slobodan do 12. srpnja. Očekuje se da bude spreman za utakmicu drugog pretkola protiv Torshavna 25. srpnja, kojom Hajduk otvara sezonu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.