HNL

Urednik slovenskog Dela: Kek danas bira između Hajduka i Slovenije

Foto: EPA

HAJDUK je jučer ujutro smijenio Jensa Gustafssona s mjesta trenera prve momčadi i objavio da će do kraja tjedna imenovati novog trenera.

Već tjednima se spekulira o imenima bivšeg trenera Gorice i Ludogoreca Valdasa Dambrauskasa i iskusnog HNL stručnjaka Samira Toplaka, spominjao se bivši izbornik Makedonije Igor Angelovski, a u priči je oduvijek i Matjaž Kek.

Slovenski stručnjak nije krio ljubav prema Hajduku ni dok je vodio Rijeku, a danas se pojavila vijest koja bi mogla obradovati navijače splitskog kluba.

Slovenci tvrde da je Kek na prekretnici

Urednik slovenskog Dela objavio je na svom Twitteru profilu da Kek, koji trenutno obnaša funkciju izbornika Slovenije, danas donosi odluku o tome hoće li ostati izbornik ili će karijeru nastaviti kao trener Hajduka. 

Kek je i ranijih godina bio želja Hajduka, 2019. je potvrdio da je dobio poziv s Poljuda, ali tada je tek postao izbornik Slovenije i nije želio napustiti reprezentaciju.

Sada je situacija drugačija, Slovenija pod Kekom ne briljira. Već je ispala iz kombinacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kataru, a Kek ima ugovor do kraja postojećih kvalifikacija. Dakle, riječ je o ugovoru koji ne bi trebalo biti teško raskinuti zbog dolaska u Hajduk.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.