Uremović: Vjerujem da će to biti jako dobro kada se određeni igrači spreme

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

HAJDUK je na punom Poljudu s 2:0 pobijedio HB Torshavn u susretu drugog pretkola Konferencijske lige. U prvom službenom ogledu Hajduka u ovoj sezoni strijelci protiv momčadi s Farskih otoka bili su Filip Uremović u 19. minuti, nakon akcije iz kornera, i Marko Livaja, koji je u 30. realizirao jedanaesterac. Uzvratna utakmica igra se sljedeći četvrtak. 

"Bit će jako dobro kad se proširimo"

Nakon utakmice Hajdukov strijelac Uremović je rekao: "Sigurno možemo bolje. Oni su u kontinuitetu utakmica, igraju ligu. Nama je ovo bila prva službena utakmica. Vjerujem da će to biti jako dobro kada se određeni igrači spreme, pripreme, kada se proširimo. Ne smije se danas nikog podcijeniti, danas svi igraju nogomet.

Idemo gore opet pobijediti i proći dalje. Već smo odradili par treninga na umjetnoj travi. To je potpuno drugačiji stil nogometa. Oni na umjetnoj travi igraju još više od vratara. Odradit ćemo i mi nekoliko treninga na umjetnoj travi da se što bolje pripremimo."

"Dosta radimo na prekidima"

Potom je dodao: "Zasluženo smo pobijedili. Možda je moglo biti i uvjerljivije od 2:0, ali i ovo je dobar zalog za budućnost, za drugu utakmicu. Dosta vježbamo prekide, vidi se da je bilo dosta šansi. Šteta što iz toga nije pao još koji gol. Mislim da su tu dosta tanki iako su momčadi iz Farskih otoka poznate po skok-igri, ali nadskočili smo ih danas."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.