VIDEO Donna Vekić plakala nakon preokreta na Wimbledonu: Ne znam o čemu razmišljam

Screenshot: Sportklub

DONNA VEKIĆ (WTA - 21.) jednim od najvećih preokreta u karijeri pobijedila je bivšu osvajačicu US Opena Sloane Stephens (WTA - 39.) s 4:6, 7:5, 6:4 i plasirala se u treće kolo Wimbledona, nadoknadivši zaostatak od jednog seta i 2:5 u drugom. Najbolja hrvatska tenisačica plakala je i davala izjavu nakon meča. Na pitanje o čemu razmišlja, odgovorila je: "Nemam pojma." 

"Rekla sam da je Sloane jedna od najboljih tenisačica na svijetu. Meč je bio nevjerojatno težak. Ne mogu vjerovati da sam pobijedila. Bila sam u problemu. Na početku drugog seta imala sam napad panike. Onda sam samoj sebi rekli da pokušam uživati na terenu. Izgubila sam najbolji poen na početku trećeg seta, ali vaša reakcija (publike, op. a.) dala mi je nevjerojatnu energiju", poručila je Vekić i zahvalila se svojem stožeru.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO DONNA VEKIĆ DAJE IZJAVU NAKON MEČA

Ždrijeb joj u borbi za osminu finala donosi ljevoruku Čehinju Marketu Vondroušovu, koja je 2019. bila u finalu Roland Garrosa, ali je u Wimbledonu prvi put uspjela doći do trećeg kola pobijedivši 12. nositeljicu Ruskinju Veroniku Kudermetovu 6:3, 6:3. Vekić protiv 24-godišnje Vondroušove ima pobjedu u jedinom međusobnom dvoboju, ostvarenu 2018. na tvrdoj podlozi u australskom Hobartu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.