Guardiola: Gvardiol ponekad u većim prostorima ima više problema nego u malim

Foto: EPA

MANCHESTER CITY je u šestom kolu Premier lige odigrao 1:1 kod Newcastlea. U 35. minuti susreta poveo je gost krasnim golom Joška Gvardiola. Jack Grealish je točnim pasom našao hrvatskog reprezentativca u šesnaestercu, a on se krasnim lažnjakom oslobodio Dana Burna i onda desnom nogom pogodio suprotni kut za vodstvo aktualnog prvaka.

Cityjev menadžer Pep Guardiola pohvalio je Gvardiola, ali i Matea Kovačića, koji je igrao svih 90 minuta u tandemu s Ricom Lewisom na poziciji zadnjeg veznog: "Gvardiol se stvarno dobro snalazi u malim prostorima. Ponekad u većim prostorima ima više problema nego u malim", rekao je Španjolac pa dodao:

"Veznjaci su igrali stvarno dobro. Kovačić je bio briljantan, Rico također, kao i Bernardo Silva kad je igrao na toj poziciji. Igrali su stvarno dobro. Općenito smo igrali jako dobro. Kod vodstva smo imali loše odluke u trenucima kada smo trebali zabiti drugi gol. Oni su jako dobri fizički, brane se dobro i visoko. Imali smo svoje šanse, ali vratar Pope je bio briljantan." Gvardiol je na kraju proglašen igračem utakmice.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.