VIDEO Stravična ozljeda velike nade hrvatske ženske košarke. Vrištala je u bolovima

Screenshot: X (TRT Sport Yildiz)

HRVATSKA košarkašica Nika Mühl (23) doživjela je, čini se, tešku ozljedu koljena na utakmici europskog Superkupa između njenog Bešiktaša i Fenerbahčea. Mühl je na kraju treće četvrtine krivo doskočila i odmah se uhvatila za koljeno i počela vrištati. "O moj Bože", vikala je u bolovima.

Oko dvije minute pružala joj se pomoć na parketu, a jedino što se za to vrijeme moglo čuti u dvorani bili su jecaji mlade hrvatske košarkašice. Naposljetku je iznesena s terena na nosilima uz pljesak svih prisutnih. Točnih informacija o ozljedi još nema, no izvjesno je da je ona teže prirode.

Mühl se iz WNBA-a vratila u Europu. Ozlijedila se u debiju

Susret se igrao pred praznim tribinama jer je jučer vrlo rano prekinut zbog navijačkih nereda, a danas je nastavljen i do pobjede je došao Fenerbahče rezultatom 79:63. Mühl je do ozljede igrala jako dobro te je u 27 minuta imala 11 poena, devet asistencija i tri skoka. Druga Hrvatica u sastavu Bešiktaša Mihaela Lazić odigrala je 38 minuta uz učinak od četiri koša, pet asistencija i tri skoka.

Zagrepčanki Niki Mühl ovo je bio debi za Bešiktaš. Vratila se u Europu nakon što je prošlu sezonu provela u WNBA-u, gdje je igrala za Seattle Storm. Na ovogodišnjem WNBA draftu bila je 14. izbor. Prije toga je Mühl provela četiri godine na sveučilištu UConn te je postala igračica s najviše asistencija u povijesti tog koledža.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.