Vlašić: London je London, ali ovdje je kao u Splitu

Foto: Profimedia

NIKOLA VLAŠIĆ (25) novi je igrač Torina. Hrvatski reprezentativac vratio se u klub u kojem je prošle sezone bio na posudbi, a sada su Talijani otkupili njegov ugovor za 12 milijuna eura od engleskog prvoligaša West Hama. Torino je održao konferenciju za medije na kojoj je Vlašić odgovarao na pitanja novinara.

"Sretan sam, hvala predsjedniku i klubu. Torino je bio moja prva opcija, moja jedina želja. Sretan sam i nadam se da ću imati odličnu sezonu", poručio je Vlašić, koji je prošle sezone skupio 37 nastupa u svim natjecanjima i u njima ostvario učinak od pet pogodaka i osam asistencija.

"London je London, ali Torino je prekrasan grad. Vrijeme je ljepše i posvuda se može šetati. Živim u centru, na idealnom mjestu za mene i moju obitelj, a i slično je u Splitu", izjavio je hrvatski reprezentativac, dodavši kako je bilo lako odlučiti se za povratak u Torino iako je imao i druge ponude.

Vlašićeva godišnja plaća bit će dva milijuna eura

Vlašiću će trener ponovno biti hrvatski stručnjak Ivan Jurić. "Najvažnije je da klub i trener vjeruju u mene. Bio sam prošle sezone ovdje na posudbi i osjetio sam povjerenje. Ponovno uživam u igranju, tako da mi je ovo bila lagana odluka. Klub ima prostora za napredak, sviđa mi se što sam dio projekta", objasnio je Vlašić.

Talijanski novinari pitali su Vlašića o njegovoj sestri Blanki, jednoj od najboljih hrvatskih atletičarki. "Sretan sam što imam sestru poput nje. Ona mi je uzor. Sviđa joj se Torino, obećala je doći i posjetiti me", odgovorio je Vlašić, koji očekuje više pogodaka i asistencija. 

Na pitanje kakav je izvan terena, rekao je: "Volim privatnost, volim provoditi vrijeme s prijateljima i obitelji. Nisam baš društven, to nije moj svijet. Važno je imati privatan život. Volim restorane i šetnje parkom. Tijekom večeri odmaram, ne volim noćni život. Životni stil se promijeni kada imaš obitelj."

"Emocije su najvažnije. Jako sam želio doći ovamo, sretan sam što sam se vratio. Sve ostalo je manje bitno. Ovdje sam osjećao da me žele", izjavio je Vlašić, koji je potpisao ugovor do lipnja 2027., a godišnja plaća mu iznosi dva milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.