Gascoigne: Nakon svega što sam napravio za Tottenham traže me 400 funti za ulaznicu

Foto: EPA

LEGENDARNI engleski nogometaš Paul Gascoigne (57) požalio se na svoj bivši klub Tottenham te rekao da će navijati protiv njega u dvoboju s Glasgow Rangersima u Europa ligi u prosincu. Gascoigneu je zasmetalo što mu Tottenham, kako kaže, želi naplatiti ulaznice, iako je u tom engleskom klubu igrao svoj najbolji nogomet.

"U Glasgowu kod Rangersa sam uvijek dobrodošao, a kod Tottenhama sam tražio nekoliko ulaznica i dobio odgovor da platim za svaku 400 funti. Mislio sam - nakon svega što sam napravio za klub...", požalio se Gascoigne, koji je četiri sezone bio je u Tottenhamu, a tri u Rangersima. Igrao je još za Newcastle, Lazio, Middlesbrough, Everton, Burnley, Newcastle i kineski Gansu i Boston United. S Tottenhamom je osvojio FA kup 1991. godine.

Njegova agentica Katie Davies pokušala je objasniti situaciju

"Želim razjasniti Paulove komentare. Ovo nije točan prikaz njegovog odnosa s Tottenhamom. Klub ga je podržavao uvijek, kao i sve svoje bivše igrače. Mislio je na ulaznice koje je tražio za neke svoje suradnike, a ne za sebe. Paulu nikad nije naplaćena ulaznica za utakmice Tottenhama", rekla je Davies za britanski list Standard.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.