Zekić: Igrao sam protiv Rangersa i PSV-a, ali ovo u životu nisam doživio

Photo: Armin Durgut/PIXSELL

SARAJEVO i Spartak iz Trnave odigrali su bez pogodaka na Koševu u prvoj utakmici drugog kvalifikacijskog pretkola za Konferencijsku ligu. Sarajevo je imalo veliku podršku s tribina, koje su bile prepune, a sljedećeg će četvrtka Zoran Zekić i njegovi igrači tražiti prolazak u Slovačkoj.

Zekić ponosan

Nakon utakmice Zekić je rekao: "Ponosan sam na svoju ekipu, energiju i igru, nažalost nedostajao nam je taj gol koji bi nas još digao. Ima još puno posla, tek smo na početku. Imam iza sebe 15 godina trenerskog iskustva, igrao sam i protiv Rangersa i PSV-a, ali ovakvu atmosferu nisam doživio", rekao je hrvatski trener, aludiravši na utakmice kada je vodio Osijek u kvalifikacijama za Europa ligu 2017. i 2018. godine.

"Moramo čekati napadače"

"Ne raduju me ove propuštene prilike, sretniji bih bio da smo zabili jedan gol, ali takva je situacija, moramo to istrpjeti dok napadači ne prorade. Imamo aktivan rezultat u Trnavi i moramo odgovoriti na sve što nas tamo čeka." Zekić je Sarajevo preuzeo ovoga ljeta nakon odlaska iz Osijeka.

Momčad Sarajeva je prošle sezone završila na četvrtom mjestu Premijer lige, a prema Transfermarktu vrijedi 11.45 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.