Vlahović putem Instagrama poručio hoće li opet igrati za srpsku reprezentaciju

Foto: EPA

NAKON neuspjeha na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, reprezentacija Srbije je ušla u novi ciklus. Izbornik Dragan Stojković Piksi je u A-selekciju u odnosu na Euro uvrstio čak 11 novih, uglavnom veoma mladih igrača, a zbog sukoba se rastao s donedavnim kapetanom i legendom Dušanom Tadićem.

Već tjednima se nagađa hoće li Tadić biti jedini iz stare postave koji će reći zbogom reprezentaciji. Listopadsko okupljanje bit će već drugo u nizu na kojem neće biti trenutno najzvučnijeg imena srpskog nogometa, 24-godišnjeg napadača Juventusa Dušana Vlahovića. 

U srpskoj nogometnoj javnosti pojavila se zabrinutost da se Vlahović oprostio od reprezentacije, ali to je sada preko društvenih mreža opovrgnuo sam igrač. Nakon što je zabio dva gola Genoi, vijest o tome podijelio je FSS (Fudbalski savez Srbije), a uskoro zatim je objavu FSS-a na svoj story stavio i Vlahović i tako potvrdio da je izgladio odnose s reprezentacijom i njenim čelnim ljudima.

Preskočio okupljanje reprezentacije kako bi ispregovarao novi ugovor?

Talijanski mediji tvrde kako je Vlahović u posljednje vrijeme preskakao okupljanja reprezentacije zbog pregovora oko novog ugovora sa Starom damom. Vlahoviću aktualni ugovor s Juventusom vrijedi još samo dvije godine i postoji obostrani interes za produljenjem.

Međutim, Juventus mu s 12 milijuna eura želi spustiti plaću na devet milijuna uz znatno veće bonuse za postignute uspjehe. Zbog toga je navodno Vlahović već dva puta odlučio ostati u Italiji i potpuno se fokusirati na pregovore.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.