Billie Eilish mogla bi se pojaviti u novoj sezoni Amazonove špijunske serije

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/Amazon Prime Video

AMAZON MGM STUDIOS već je krenuo u potragu za glavnim glumcima nove sezone hit-serije Gospodin i Gospođa Smith (Mr. & Mrs. Smith), koju su kreirali Donald Glover i Francesca Sloane.

Kako piše Deadline, Amazon trenutno traži glumca i glumicu u dvadesetima, koji će glumiti Johna i Jane u drugoj sezoni. Iako popis glumaca koje producenti razmatraju nije dostupan javnosti, Hollywoodom kruže glasine da je glazbenica Billie Eilish jedan od izbora za glavnu žensku ulogu.

Iako je najbolje znamo po uspješnoj glazbenoj karijeri, Eilish je 2023. godine imala glumački debi u satiričnoj seriji Swarm, koju je također kreirao Glover.

Špijunska serija Gospodin i Gospođa Smith, inspirirana istoimenim filmom iz 2005. godine, počela se prikazivati na Amazon Prime Videu u veljači ove godine, a u svibnju je obnovljena za drugu sezonu. Prva sezona bila je veliki hit, zbog čega serija na Rotten Tomatoesu ima čak 91% na temelju 118 recenzija filmskih kritičara. Osim toga, nominirana je za čak 16 nagrada Emmy te je osvojila dvije.

Glavne uloge u prvoj sezoni igrali su Donald Glover i Maya Erskine, koji su utjelovili Michaela i Alanu, dvoje stranaca koji počnu raditi kao špijuni za jednu tajnu agenciju. Michael i Alana dobili su nove identitete i moraju se pretvarati da su supružnici John i Jane Smith dok rješavaju misije.

Budući da "John" i "Jane" na kraju sezone sudjeluju u pucnjavi čiji ishod nije poznat, obožavatelji nisu sigurni hoće li se Glover i Erskine vratiti u drugoj sezoni.

Tvorci serije i Amazonovi producenti nisu htjeli otkriti hoćemo li u novoj sezoni pratiti nove likove, ali Deadline pretpostavlja da će Gospodin i Gospođa Smith vjerojatno postati antologijska serija, što znači da će u svakoj sezoni prikazivati drugu priču.

Uz Glovera i Erskine, u prvoj sezoni pojavile su se brojne poznate zvijezde, kao što su Alexander Skarsgård, Eiza González, Paul Dano, John Turturro, Sarah Paulson, Úrsula Corberó, Ron Perlman i Michaela Coel. Coel je za svoju izvedbu osvojila Emmyja za najbolju gostujuću glumicu u dramskoj seriji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.