Koji od ovih glumaca je savršen izbor za ulogu Patricka Batemana?

Foto: EPA/Shutterstock/Screenshot: YouTube/Lionsgate Films

NAKON što je prije dva dana objavljena vijest da će Luca Guadagnino režirati novu adaptaciju Američkog psiha, obožavatelji su na društvenim mrežama započeli raspravu o tome tko bi trebao utjeloviti Patricka Batemana.

Guadagnino je trenutno u finalnim pregovorima za igranu adaptaciju hvaljenog horor romana Breta Eastona Ellisa iz 1991. godine. Na filmu radi studio Lionsgate Films, koji je zaslužan za kultnu adaptaciju iz 2000. godine, u kojoj su glumili Christian Bale, Willem Dafoe, Chloë Sevigny, Jared Leto i Reese Witherspoon.

Bale je u filmu igrao investicijskog bankara Patricka Batemana, koji vodi dvostruki život i u slobodno vrijeme ubija ljude. Iako je Bale počeo glumiti kad je imao samo osam godina i iza sebe je već imao nekoliko hitova, poput Carstva sunca i Malih žena, uloga u Američkom psihu donijela mu je svjetsku slavu.

Nadalje, lik Patricka Batemana ostao je zapamćen kao jedan od najvećih filmskih zlikovaca svih vremena, a mlađoj je publici poznat i po internetskim memima.

Iako je Bale nezamjenjiv, filmski obožavatelji na društvenim mrežama već su počeli dijeliti svoje prijedloge za novog Patricka Batemana.

Kako piše LADbible, neki od mladih glumaca koje se često spominje na X-u su Jacob Elordi, Austin Butler i Robert Pattinson. S druge strane, korisnici Reddita su uz ova tri glumca spomenuli i Toma Hollanda, Nicholasa Houlta i Timothéeja Chalameta.

Koji od navedenih glumaca je po vašem mišljenju najbolji izbor za ulogu karizmatičnog serijskog ubojice?

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.