Jedna od najskupljih serija dostupnih na Prime Videu dobila je spin-off koji je hit

Screenshot: YouTube/Amazon Prime Video

PRIJE DVA tjedna na Amazon Prime Video stigao je talijanski spin-off omražene špijunske serije Citadel, koji se zove Citadel: Diana. Spin-off je trenutno druga najgledanija serija na streaming servisu, a recenzije gledatelja i kritičara uglavnom su pozitivne.

Originalna serija Citadel, u kojoj su Richard Madden i Priyanka Chopra igrali glavne uloge, smatra se jednom od najskupljih Amazonovih serija jer je imala budžet koji je iznosio 300 milijuna dolara. No, unatoč visokom budžetu, serija je bila kritički promašaj i na Rotten Tomatoesu ima samo 51%.

S druge strane, spin-off Citadel: Diana dočekale su puno pozitivnije reakcije, a za to je uvelike zaslužna karizmatična zvijezda serije Matilda De Angelis.

Slično originalnoj seriji, talijanski spin-off također prikazuje sukob špijunske organizacije Citadel i njezinog suparnika, sindikata Manticore. Radnja serije smještena je u 2030. godinu, osam godina nakon što je Manticore uništio Citadel.

Diana Cavalieri (De Angelis) je tajna agentica Citadela koja se uspješno infiltrirala u Manticore, no sada pokušava pronaći izlaz iz cijele situacije. Neočekivanog saveznika pronalazi u sinu vođe talijanske podružnice Manticorea.

Izvršna producentica serije je Gina Gardini, a uz De Angelis, glumačku postavu čine Lorenzo Cervasio, Maurizio Lombardi, Julia Piaton, Thekla Reuten, Daniele Paoloni, Bernhard Schütz i Filippo Nigro.

Obožavatelji su oduševljeni

Serija Citadel: Diana ima ocjenu 82% na temelju recenzija kritičara Rotten Tomatoesa i 71% na temelju recenzija gledatelja. Gledatelji su svoja mišljenja o seriji podijelili i putem društvenih mreža.

"Serija Citadel: Diana mi je bolja od originalne serije jer se fokusira na priču jednog lika - Diane. Ovo nije serija o tome kako je zabavno biti superšpijun i ubijati bezlične potrčke, već prikazuje kako je teško živjeti s tajnim identitetom", napisao je jedan korisnik na Redditu.

"Ova serija je bolja jer glumica koja igra Dianu glumi bolje nego glavni glumci originalnog Citadela", dodao je drugi.

"Matilda De Angelis je nevjerojatna. Serija Citadel: Diana je bolja od očekivanog i lijepo je proširila priču originalne serije", napisao je jedan korisnik X-a.

Sve epizode serije Citadel: Diana dostupne su na Amazon Prime Videu. Za dva tjedna, 7. studenog 2024., svemir Citadela dobiva još jedan spin-off - Citadel: Honey Bunny, čija je radnja smještena u Indiju.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.