Josh Brolin kaže da mu je film Knives Out 3 jedan od najdražih poslova u karijeri

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/Netflix

JOSH Brolin, zvijezda Osvetnika, nedavno je posjetio Comic Con u New Yorku, gdje je pričao o svom nadolazećem filmu Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery.

Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery, redatelja Riana Johnsona, treći je film detektivskog serijala Knives Out, koji prati detektiva Benoita Blanca. Prvi film Knives Out izašao je 2019. godine, a drugi Glass Onion: A Knives Out Mystery počeo se prikazivati na Netflixu 2022. Filmovi su inspirirani djelima Agathe Christie i dobili su nominacije za Oscara.

Brolin je veliki ljubitelj serijala, a posebno mu se svidio prvi film.

"Svidjela mi se gluma u oba filma. Više mi se svidio prvi, a treći je sličniji prvom", rekao je Brolin za časopis People. "Rian ne ostavlja takav dojam, ali on ima nevjerojatnu kontrolu nad filmskim setom. Znate, on jednostavno ima veliku prisutnost zbog koje me podsjeća na Denisa Villeneuvea, redatelja Dine i Sicaria, podsjeća me na braću Coen, podsjeća me na te tipove redatelja. I on je sjajan scenarist."

 

Kad su ga upitali o scenariju za Knives Out 3, Brolin je izjavio: "Pročitao sam ga i pomislio: 'Bože, ovo je tako dobro napisano. Više jednostavno ne čitamo takve stvari.'"

Brolinu je snimanje trećeg filma Knives Out ostalo u toplom sjećanju zbog divne glumačke postave koju čine Daniel Craig, zvijezda cijelog serijala, Glenn Close, Jeremy Renner, Mila Kunis, Kerry Washington, Josh O'Connor, Cailee Spaeny, Andrew Scott i Daryl McCormack.

"Rekao bih da je snimanje ovog filma još uvijek jedan od najdražih poslova u mojoj karijeri", izjavio je Brolin. "Ne smijem reći koju ulogu sam igrao. Bilo me strah, ali to sam i htio."

Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery dolazi na Netflix 2025. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.