Na Netflix stiže ZF film braće Russo. U njemu glume Chris Pratt i Millie Bobby Brown

Screenshot: Youtube/Netflix

NETFLIX je objavio trailer za znanstvenofantastični film nastao u režiji braće Russo, pod nazivom The Electric State. Scenarij za film su napisali Christopher Markus i Stephen McFeely, a temelji se na istoimenom grafičkom romanu Simona Stålenhaga.

Radnja filma smještena je u alternativnu verziju devedesetih godina nakon ustanka robota te prati tinejdžericu Michelle (Millie Bobby Brown), siroče koje kreće na put preko američkog Zapada s robotom inspiriranim crtanim likovima, krijumčarom i njegovim pomoćnikom. Ona kreće na putovanje kako bi pokušala pronaći svog mlađeg brata.

Uz Millie Bobby Brown, u filmu glume i brojne poznate zvijezde - Chris Pratt, Ke Huy Quan, Jason Alexander i Woody Norman - a pojavljuju se i Giancarlo Esposito te Stanley Tucci. Uloge glasova preuzimaju Woody Harrelson, Anthony Mackie, Brian Cox, Jenny Slate, Hank Azaria, Colman Domingo i Alan Tudyk.

Mnogi gledatelji imaju istu primjedbu nakon što su pogledali trailer

Nakon što je Netflix objavio trailer za film koji će premijeru imati 14. ožujka iduće godine, u komentarima su se javili brojni gledatelji kojima je zasmetalo što u traileru nigdje nije napisano da se film temelji na grafičkom romanu.

"Ovo uopće ne nalikuje na djelo Simona Stålenhaga", "Da niste možda zaboravili napisati na čemu se film temelji?", "Izostavili ste priznanje autoru originala", "Ne znam što misliti o ovome. Vizualno izgleda super, ali nemam velike nade u kvalitetu", "Ne bih se iznenadio da Simon Stålenhag nije htio da ga povezuju s ovim filmom", "Odlična je postava, ali čini mi se da će film biti loš", "Vjerujem da je Netflix više uložio u glumce i vizualne efekte nego u priču", samo su neki od komentara ispod trailera za film.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.