Ćevapi u brioche pecivu su hit na Burger Festivalu, a možete ih probati još 2 dana

Foto: Pixsell

Deveti je dan zagrebačkog Burger Festivala, koji se održava na Trgu dr. Franje Tuđmana, a traje do nedjelje, 20. listopada. Ponuda se sastoji od 13 kućica koje nude burgere i nekoliko slastica, a posebnu pažnju dobilo je jelo s kućice Ice Crone, koje se još na prošlom Adventu pokazalo kao veliki hit. 

Radi se o brioche pecivu punjenom ćevapima i kajmakom, s ljubičastim lukom serviranim sa strane. Možda vam na prvu zvuči neobično, no ispostavilo se da nam je ova kombinacija jedna od boljih na Burger Festivalu i rado bismo ga pojeli još jednom. 

Kombinacija hrskavog peciva i ćevapa 

Radi se o mekanom pecivu punom maslaca, a punjeno je sočnim ćevapima i mladim kajmakom. Pecivo je na kraju tostirano, što mu daje hrskavost i jaču aromu, a nama je bilo još ukusnije nego što pamtimo s Adventa. Cijena ovog peciva na kućici Ice Crone je 7.50 eura. 

Najpopularnija slastica na svijetu Ice Crone

I desert će vam biti blizu jer ova kućica originalno je poznata po svojoj popularnoj slastici - viralnom Ice Croneu. Ice Crone je hrskavi kroasan punjen soft serve sladoledom.

U ponudi se tako nalaze sladoled od vanilije s pistacijom, vanilija s karamelom i lješnjakom i sladoled od čokolade s Nutellom i lješnjacima. Sladoledi su vrlo ukusni i zasitni, a cijena svih je 6 eura. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.