Brad Pitt otkrio tajnu Jennifer Aniston: To je uzrokovalo probleme u braku

Foto: Profimedia/EPA

BIVŠI muž Jennifer Aniston Brad Pitt otkrio je njezinu dobro čuvanu tajnu u jednom intervjuu koji nikada nije emitiran, piše magazin Hello. Holivudski glumac otkrio je kako Jennifer mjesečari, a taj je detalj iz privatnog života znao samo njezin najbliži krug ljudi. 

Pitt je u intervjuu otkrio kako je njezino mjesečarenje uzrokovalo probleme u braku pa je ispričao anegdotu koja se dogodila jedne noći. 

Noćne avanture 

"Ona puno toga radi dok spava. Jednom se čak uključio i alarm u kući, a ja sam ju pronašao vani", ispričao je, dodajući kako cijela stvar nije bila nimalo bezazlena jer su u to doba živjeli u kući smještenoj na samoj litici.  

Pitt je zatim kroz šalu rekao: "Čuo bih kako se u drugoj sobi otvaraju i zatvaraju ladice, no onda bih sam sebi rekao da će se, kada obavi što treba, vratiti u krevet. Ona u snu i puno priča i upravo smo tada imali neke od najboljih razgovora." 

Podsjetimo, Pitt i Aniston bili su jedni od najomiljenijih holivudskih parova. Vjenčali su se 2000., a razveli pet godina kasnije. Aniston se udala za Justina Therouxa, a Pitt za Angelinu Jolie, no ni ti brakovi nisu potrajali. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.