Cura koja je koja organizirala ubojstvo mame: Pitaju me kako ću to objasniti kćeri

Foto: Instagram

Gypsy Rose Blanchard osam godina je provela u zatvoru zbog ubojstva svoje majke zlostavljačice. Nekoliko mjeseci nakon izlaska iz zatvora objavila je da je trudna s 31-godišnjim Kenom Urkerom, a sada je u podcastu The Viall Files priznala da često razmišlja o tome "što je moglo biti drugačije". 

Voditelj ju je upitao razmišlja li ikada kakav bi odnos njezina majka Clauddine Blanchard, nadimka Dee Dee imala s njezinim djetetom. "Za mene je to srceparajuće jer s vremena na vrijeme razmišljam o tome što je moglo biti i to me rastužuje," izjavila je Gypsy.

"Zato to stavljam na stranu. Pojavila su se neka pitanja na društvenim mrežama. Svi pitaju: 'Što ćeš reći svojoj kćeri zašto baka nije tu?' Moj odgovor je da je Kristy postala više majka za mene nego što je to bila moja vlastita majka," naglasila je Gypsy, misleći na svoju maćehu Kristy Blanchard.

"Kristy će biti baka," dodala je Gypsy.

U prosincu 2023. izašla iz zatvora

Podsjećamo, Gypsy Rose Blanchard je u prosincu prošle godine izašla iz zatvora gdje je završila nakon što je s tadašnjim dečkom Nicholasom Godejohnom organizirala ubojstvo svoje majke zlostavljačice. Ubojstvo se dogodilo 2015. godine u Springfieldu, u američkoj saveznoj državi Missouriju.

Prijatelji obitelji Blanchard bili su šokirani kada su saznali za ulogu Gypsy Rose u ubojstvu. Svi su oni do tog trenutka bili uvjereni da djevojka ima fizički i mentalni invaliditet te da pati od niza bolesti, uključujući i karcinom u terminalnoj fazi. Istraga će kasnije pokazati da je njezina majka, Dee Dee prisilila Gypsy Rose da se od ranog djetinjstva pretvara da je osoba s invaliditetom.

Gypsy Rose Blanchard je naposljetku prihvatila nagodbu kojom je priznala krivnju za ubojstvo te je 2016. osuđena na 10 godina zatvora. Godejohn, koji je brutalno izbo njenu majku dok se Gypsy Rose skrivala u kupaonici, osuđen je na doživotni zatvor bez mogućnosti pomilovanja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.