Mescal komentirao glasine da nakon seksa za jednu noć žene ostavi u parku i pobjegne

Foto: Profimedia/EPA

Posljednjih godinu dana kruže glasine da irski glumac Paul Mescal ima posebnu tradiciju nakon seksa za jednu noć. Naime, prema tim glasinama Paul jutro nakon avanture odvede ženu s kojom je spavao u šetnju parkom. Usred šetnje doslovno - pobjegne. Te su se glasine proširile nakon što je glumac više puta snimljen kako trči kroz London.

Paul je konačno odlučio odgovoriti na te tračeve u novom intervjuu za GQ. Kaže da je prvi put čuo glasine kad se družio sa svojom obitelji za Božić.

@ladbibleireland We all know at this stage that Mescal loves a good run but now a rumour has spread that the Irish actor picks up women in bars and runs away from them while on a walk the morning after — A few women have came forward saying that this happened to them after they spent the night together. This video makes so much more sense now 🤣 Do you think this is legit? 👀🏃‍♂️ #fyp #foryou #rumour #paulmescal #celebrity #celeb #lol #wtf #dating #dates #london #ireland #irish #dublin #actor #movie #film #filmtok #movietok #cinema #normalpeople #2024 #january #newyear #blinditem #single #raya #tinder #onenightstand #runner #running ♬ only love can hurt like this - favsoundds

"Oh, jebeni pakao. Gledali smo videe i zezali se s time. To je neistina, ali mi smo se smijali, smijali i smijali", rekao je.

Mamu su uzrujale glasine

Međutim postoji jedan član obitelji kojemu ovo nije nimalo smiješno. Mescalova majka bila je uznemirena zbog glasina, ali ju je Paul brzo uvjerio da "internet tako funkcionira". 

"Jedina stvar koja me uznemirila je što sam bio u kuhinji, moja mama je gledala videe i bila je uzrujana. 'Nije li to ponižavajuće', rekla je. Ja sam joj rekao da je to nama smiješno jer znamo da tako internet funkcionira. Urnebesno je", rekao je glumac.

Mescal razumije da je prirodno da ga majka brani i da se uzruja zbog takvih priča. Priznao je da mu je teško zaštititi svoj osobni život od svjetla reflektora, ali to je nešto što će uvijek držati privatnim.

Proglašen jednim od najljepših muškaraca na svijetu

Prema ovogodišnjim rezultatima istraživanja liječnika Juliana De Silve, koji vodi Centar za naprednu kozmetičku i plastičnu kirurgiju lica sa sjedištem u Londonu, Mescal se našao na trećem mjestu najljepših muškaraca svijeta. 

Na prvom mjestu je Aaron Taylor-Johnson, a drugo mjesto zauzeo je Lucien Laviscount.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.