Meghan Markle rekla da je najviše maltretirana na svijetu? Pišu joj: Žao nam je, nisi

Foto: EPA

Meghan Markle ponovno se našla u centru pažnje kad je tijekom posjeta neprofitnoj organizaciji Girls Inc. izjavila da se osjeća kao "jedna od najviše maltretiranih osoba na svijetu".

Rečenica koju je izrekla 2. listopada tijekom otvorenog razgovora s tinejdžerima u Santa Barbari izazvala je podijeljene reakcije na društvenim mrežama. Dok su neki obožavatelji izrazili simpatije prema njoj, drugi su komentirali da je njezina izjava licemjerna.

Pričala je o online zlostavljanju

"Imali smo aktivnost u kojoj smo razgovarali o različitim scenarijima, a Meghan je podijelila svoja iskustva", izjavila je Larissa May, suosnivačica neprofitne organizacije. Dodala je da je Meghan pričala o svojim iskustvima s online zlostavljanjem.

Iako princ Harry i Meghanini suradnici nisu javno komentirali njezine navodne izjave o maltretiranju, izvor blizak njima rekao je za New York Post da je ona "govorila o svom iskustvu s online maltretiranjem, ali nikad nije tvrdila da je ona osoba koja je najviše maltretirana na svijetu".

Sumnjaju u njezinu iskrenost

Međutim, na društvenim mrežama mnogi korisnici izrazili su sumnju u iskrenost njenih komentara, posebno u svjetlu optužbi da je maltretirala svoje osoblje. "Nasilnik iz Montecita je posljednja osoba koja bi trebala davati savjete o borbi protiv maltretiranja. Samo pitajte njeno bivše osoblje", napisao je jedan korisnik na X-u. "Žao mi je, ne vjerujem da je ona najviše maltretirana", nadovezao se drugi. 

Bilo je i onih koji su stali u njezinu obranu. "Najviše je maltretirana otkako je upoznala Harryja", glasio je jedan od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.