Harrison Ford (82): I dalje se bavim glumom jer mi treba ljudski kontakt

Foto: Profimedia

FILMSKA legenda Harrison Ford nedavno je u intervjuu za Vanity Fair otkrio zašto ni ne pomišlja na mirovinu. 84-godišnji glumac poznat po ulogama u filmovima o Indiani Jonesu, Han Sola u Ratovima zvijezda i Ricka Deckharda u kultnom filmu Blade Runner, objasnio je što ga motivira da ostane u svijetu filma. 

"Oh, čovječe, ja glumom dobivam potreban ljudski kontakt. Zabavno je raditi s ljudima koji imaju veliku vještinu i iskustvo", objasnio je glumac koji inače ima petero djece i oženjen je kolegicom Calistom Flockhart. 

Ford je započeo svoju glumačku karijeru 1963. godine, a trenutačno glumi u humorističnoj seriji Shrinking uz Jasona Segela i Jessicu Williams. Iako Ford rijetko glumi u humorističnim projektima, posebice u TV serijama, prihvatio je ulogu u seriji.  

"Uvijek sam uživao u humoru. Volim se šaliti. Kada sam razmišljao o tome da postanem glumac, bio sam ambiciozan za obje vrste posla - ozbiljnu dramu i komediju. Zatekao sam se kako radim oboje i ne pravim veliku razliku između njih. Kao glumac, jednako pristupam šali kao i ozbiljnoj ili emotivnoj sceni", objasnio je. 

"Trebao bih odmarati, ali zapravo volim raditi" 

Ford će također glumiti u Marvelovom filmu Captain America: Brave New World, koji u kina stiže 2025., a pojavit će se u ulozi Thaddeusa Thunderbolta Rossa. Glumac, koji je nedavno na dodjeli nagrade zabrinuo fanove, otkrio je da u ovoj fazi karijere bira projekte na temelju kvalitete scenarija. 

"Nije važno koji je žanr. Nije bitno je li to na televiziji ili u filmovima. To je tekst, to je priča, to je lik, to je emocionalno iskustvo za publiku ili za mene. To su ljudi za koje imam neki osjećaj da želim raditi s njima ili je riječ o dobroj prilici. Pretpostavljam da bih trebao odmarati, ali zapravo volim raditi", priznao je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.