Supruga Kylea Walkera, koji je ljubavnici napravio djecu, podnijela zahtjev za razvod

Foto: Profimedia

Annie Kilner, supruga engleskog nogometaša Kylea Walkera, podnijela je zahtjev za razvod i sprema se boriti za njegovo bogatstvo od 27 milijuna funti, doznaje The Sun.

Supruga nogometaša uručila mu je papire za razvod, što je njega, tvrde izvori, šokiralo. Priopćila mu je vijest nakon što je naložila odvjetnicima da započnu pravni postupak za raskid njihovog braka, a želi se boriti za polovinu njegovog bogatstva. Igrač Manchester Cityja također je stupio u kontakt sa svojim odvjetnicima. 

"Kyle je bio zapanjen kad je dobio papire. Razgovarao je s Annie i pregovaraju o sljedećim koracima. To ne znači nužno da će se razvesti. Annie samo pokazuje na što je spremna. Ne želi da Kyle misli da je može zafrkavati", rekao je izvor.

Annie i Kyle poznaju se iz tinejdžerskih dana, ali su se vjenčali tek u studenom 2021. godine na intimnoj ceremoniji. Imaju četvero djece. Međutim, Kyle se nakon vjenčanja nije smirio. Javno je poznat po mnogim aferama, a čini se da je presudna bila ona s modelom Lauryn Goodman. 

Naime, Kyle je varao Annie s Lauryn, s kojom je dobio i dvoje djece. To je bila kap koja je prelila čašu. "Situacija među njima bila je lošija nego ikad. Nije to bio normalan brak. Jedva da su razgovarali jedno s drugim. Razvodi se od Kylea jer mu jednostavno ne može oprostiti ono što joj je učinio. Čini se i da je on prihvatio da je gotovo", kaže izvor.

Situacija na Euru bila je napeta

Engleska i Španjolska bile su u finalu Europskog prvenstva, a Kylea su i supruga i ljubavnica došle bodriti s tribina. Walkerova supruga u Njemačku je povela njihovo četvero djece, a i Lauryn je povela dijete koje ima s engleskim nogometašem. 

Lauryn je početkom godine rekla da je nogometaševoj supruzi pokazala DNK test koji dokazuje da je Walker otac njezine kćeri. "Bila je hladna i smirena jer je sumnjala da je Kyle otac", kazala je Goodman.

Lauryn Goodman

Walker je, tvrdi Goodman, skrivao istinu od supruge i svijeta. Imao je dvije obitelji i bojao se što će se dogoditi kad Annie sazna. "Ja sam mu stalno govorila da naša kći ne može biti tajna, ona je osoba", zaključila je Goodman.

Kyle se javno ispričao supruzi

Međutim, tu drami nije kraj. Kyle je varao i Annie i Lauryn s trećom ženom, izvijestili su britanski mediji početkom godine. Nogometaš je neimenovanu manekenku upoznao u klubu početkom 2019. godine, njihova je veza trajala do rujna 2021. godine, a par je, prema pisanju britanskog tabloida, razmišljao o tome da ima djecu. 

Za sve svoje postupke nogometaš se - ispričao. "Ono što sam učinio je užasno i preuzimam punu odgovornost. Donio sam idiotske izbore i idiotske odluke. Ne mogu ni zamisliti kroz što Annie prolazi", rekao je ranije.

"Kad sam sa 17 godina upoznao Annie, nisam zamišljao da će moj privatni život biti ovakav. Nikad nisam mislio da ću biti otac šestero djece. Jedini krivac sam ja. Imam odgovornost koje sam svjestan. Napravio sam glupe izbore, ali moram priznati svoje pogreške, dugujem to svima", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.