Djevojka želi promjeniti svoje ime jer ne želi da ju povezuju s Ku Klux Klanom

Screenshot: TikTok

Jedna tiktokerica ostala je u šoku nakon što je shvatila kako će glasiti njezini inicijali nakon što se uda za svojeg budućeg supruga. Naime, njezino ime je Kathryn, a srednje ime, koje ima većina Amerikanaca, joj je Keller, ali ona planira uzeti i suprugovo prezime Keith. "Ona bi mogla nositi najmračnije inicijale svih vremena", napisao je Unilad. 

@keiththebride If you check my profile you’ll get it :/ #wedding #weddingtiktok #relationship #ChevyEVSongContest #bridetobe #weddingplanning ♬ original sound - Christinamarie James

Što je Ku Klux Klan?

Za one koji ne znaju, KKK je skraćenica od zloglasnog Ku Klux Klana, ekstremističke organizacija u SAD-u poznate po svojoj rasističkoj ideologiji i nasilju, posebno prema Afroamerikancima, ali i drugim manjinskim grupama. Osnovana je nakon Američkog građanskog rata 1865. godine. 

"Nisam uopće povezana s njima, to je samo vrlo nesretna okolnost", objasnila je u još jednoj objavi te rekla da razmišlja promijeniti svoje prezime. "Ali, ne znam ni u što da ga promijenim - postoji toliko mnogo opcija", obavijestila je svoje pratitelje, koji su joj priskočili u pomoć dajući joj neke ideje. "Mogla bih koristiti svoje prezime, ali predugačko je i ne sviđa mi se", otkrila je. 

@keiththebride Replying to @maeve_kelley has anyone else changed their middle name too when they got married? there are so many names what would I choose? #wedding #weddingtiktok #petsmart #AmazonSavingSpree #bridetobe #relationship #engagement ♬ Made You Look - Meghan Trainor

"Ako je srednje ime Keller, može biti Ellery ili Elle da zadržiš što više sličnih slova", napisao joj je netko, a ona mu je odgovorila da je to odlična ideja. "Zbog ove situacije ja sam odustala od imena za kćer koje sam joj željela dati, nisam htjela da ju sprdaju kroz život", napisala joj je jedna žena. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.