Desingerica se potukao na ulici u Beogradu, objavljena snimka: "Čovjek me napao"

Foto: Instagram

Društvenim mrežama proširio se video na kojem srpski reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, i njegova supruga Nevena sudjeluju u tučnjavi na ulici u Beogradu. Na snimci se vide Desingerica, Nevena, jedan mladić te stariji čovjek i žena. Vide se i tačke na pješačkoj stazi. 

Kaže da je stariji čovjek raskrvario usnu njegovoj ženi

Desingerica je objasnio što se dogodilo.

"Krenuo je gurnuti kolica na automobil, pa sam naglo zakočio. U automobilu mi je dijete spavalo, supruga Nevena također je bila u autu. Taj čovjek me napao, vikao je: 'Pi**o drogirana, što je bilo?', pa sam izašao odmah iz auta. Čovjek, deda, me gurnuo i krenuo na mene, pa sam mu rekao da mi ne pada na pamet da se tučem s čovjekom koji mi može biti otac.

Govorio sam mu: 'Neću se tući s tobom, star si, ne mogu se tući s tobom', a onda me sin tog čovjeka krenuo udariti. Ja sam onda krenuo na sina, dok me deda cijelo vrijeme udarao", rekao je Desingerica za Blic.

Kaže da je stariji čovjek udario njegovu suprugu. "Nevena je izašla iz auta, a taj deda ju je udario šakom i raskrvario joj usnu. Krenuo je onda sina da udari, stari udara i napada", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.