Fotografkinja s Diddyjevih tuluma: Upozoravao je roditelje da djecu pošalju kući

Foto: Profimedia

Fotografkinja Selma Fonseca prisustvovala je na 20 do 30 zloglasnih zabava Seana Diddyja Combsa te je bila zadužena za snimanje i praćenje svih bitnih trenutaka. U intervjuu za Fox News Digital Fonseca je rekla da nikad nije vidjela nešto neobično na Diddyjevim zabavama, ali je također dodala da su često bile divlje i da su na njima prisustvovale prostitutke koje su zabavljale goste. 

>>U 24 sata javilo se 12 tisuća žrtava i svjedoka u Diddyjevom slučaju

"On bi se samo šetao okolo i sve bi pozdravljao. Često je pričao na mikrofon ili bio iza DJ pulta", prisjetila se fotografkinja. "Nije bilo prostora za VIP goste, svi su bili zajedno u dvorištu. Puštao je neke ljude da uđu u dnevnu sobu, ali ulazak nije bio dopušten svima", ispričala je. 

"Upozoravao je roditelje da djecu pošalju kući"

Također, rekla je da su njegovi partyji "počinjali nevino", ali pod utjecajem alkohola i raznih drugih opijata to se mijenjalo. Prisjetila se i da su neke osobe dovodile svoju djecu, ali da bi ih Diddy, nakon što se zabava zahuktala, upozorio da ih moraju poslati kući.

"Sad je vrijeme za uživanje u životu. Ovo je legendarna bijela zabava. Djeca mogu biti sat vremena, ali onda moraju otići. Kada budete stariji, prisustvovat ćete ovdje", prisjetila se Diddyjevih riječi. 

Diddy se suočava s mnogim optužbama

Podsjećamo, repera su nedavno uhitili savezni agenti u New Yorku i optužili ga u otpečaćenoj kaznenoj optužnici po tri točke, u kojima se navodi da je seksualno zlostavljao žene te ih tjerao na sudjelovanje u seks-zabavama i drogiranje koristeći se prijetnjama i nasiljem. 

>>Tužitelji detaljno opisali kako su izgledali Diddyjevi freak-offovi

Većinu tih djela je počinio tijekom svojih zabava kojima su, prema pisanju stranih medija, prisustvovali brojni slavni. Combs se izjasnio kao nevin po navedenim optužbama te mu je određen pritvor do suđenja.

Sve o slučaju Diddy pronađite ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.