Goldie Hawn ima 18+ objašnjenje zašto njen brak traje više od 40 godina

Foto: EPA

Glumica Goldie Hawn u braku je s Kurtom Russellom, također glumcem, od 1983. godine. Na dobrotvornom događaju MindUpove zaklade prošli tjedan Goldie je otkrila koja je tajna njihovog dugogodišnjeg braka. Ima jednostavan recept - seks. 

"Moraš imati dobar seks. Seks je nešto što vas povezuje. Ljudi koji imaju zdrave seksualne odnose obično duže ostaju skupa", rekla je. 

No, nije seks jedino što je po njoj važno za dobru vezu. Kaže da su bitne toplina i intimnost izvan spavaće sobe.

"Morate biti dobri jedno prema drugome s vremena na vrijeme", dodala je u šali.

Dala je još neke savjete

"Ne razmišljate uvijek isto i to morate prihvatiti. Ali morate moći odgovoriti na ova pitanja: 'Zabavljamo li se samo ili je ovo nešto što oboje želimo raditi? Smijemo li se zajedno? Dijelimo li jedno s drugim određene stvari?' Ne morate dijeliti sve. Ima puno očekivanja u vezama, ali na kraju vam se mora svidjeti kao osoba. To je vrlo važno", rekla je Goldie. 

Goldie i Kurt zbližili su se tijekom snimanja filma Swing Shift. Dok ona otvoreno govori o njihovom odnosu i daje savjete za dugogodišnji brak, on je malo suzdržaniji. 

"Ja sam posljednja osoba na svijetu koja treba davati ikome savjete", poručio je, a potom za Goldie rekao: "Ona mi je uvijek prioritet. Mi sve odlučimo u trenutku. Samo kažemo: 'Kako se osjećaš? Što želiš raditi? Želiš li nešto gledati?'"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.