Jasmin Stavros: Sotona nas kuša i vabi na svakom koraku

NEOSPORNO najveći vladar svih domaćih diskoteka, Milo Vasić koji se krije iza "umjetničkog" imena Jasmin Stavros, ovih dana proživljava poseban tretman. "Danima postim o kruhu i vodi pa sam postao maneken", izjavio je za tjednik Arenu. Iza njegove stroge dijete krije se želja za mršavijim izgledom koji je Stavros trebao postići za snimanje svog novog spota za pjesmu "Emilija". "Čak sam se i osjećao kao maneken s obzirom da sam se morao presvlačiti čak šest puta. Sam spot izgleda kao dobar modni časopis", izjavio je Jasmin.

"Sotona nas kuša i vabi na svakom koraku"

Pjevač, čija je pjesma "Umoran" mega hit u Rumunjskoj i koja je tamo snimljena u čak 17 verzija, otkrio je koje su njegove najveće strasti. "Uz skijanje i krstarenje, moja strast su i hodočašća. Vjera ima posebno mjesto u mome životu. Pomogla mi je u mnogočemu pa i u tome da se ostavim uživanja u cigaretama i vinu. Na koljenima sam se izmolio da se ostavim svih svojih poroka. Nije bilo lako doći na slobodu. Sotona nas kuša i vabi na svakom koraku. Treba biti jak i oduprijeti se molitvom i vjerom", podijelio je Stavros i pokoji vjerski savjet. Čovjek, koji u svojim pjesmama poziva ljude na uživanje u "sotoninim plodovima" i nije baš vjerodostojan svjetonazoru kojega želi prezentirati.

Je li Jasmin progovorio iz osobnog iskustva?

Njegovi koncerti, na kojima je alkohol neizbježno sredstvo dodatne stimulacije, jedni su od posjećenijih društvenih zbivanja. Jasmin je možda progovorio iz nekog osobnog iskustva kada je tako žestoko osudio dva najčešća "ljudska poroka". Kako vodi netipičan obiteljski život, jer noćima zabavlja pijane obožavatelje, ne vjerujemo da se nije nekoliko puta "opekao" i završio s njima za šankom te da je ovo sada ispovijed njegove grižnje savjesti.  

S.C.
Foto: Index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.