Najpoznatije žene s kojima je Diddy bio u vezi

Foto: EPA/Profimedia

Sean Diddy Combs, osim što je poznat po uspješnoj karijeri, a sada i po brojnim optužbama s kojima se suočava, također ima bogat ljubavni život ispunjen vezama s nekim od najpoznatijih žena u svijetu glazbe, filma i mode. Od ljubavnih skandala do romansi koje su punile naslovnice, Diddy je bio u vezi s brojnim slavnim osobama, prenosi Hollywood Life.

Misa Hylton Brim

Misa Hylton Brim je dizajnerica i stilistica, a njihova ljubavna veza započela je u ranim 1990-ima kada su oboje bili mladi i na početku svojih karijera. Tako su 1993. godine dobili sina, Justina, ali njihova ljubavna veza nije dugo potrajala.

Misa i Diddy su se trudili osigurati da njihov sin odrasta u stabilnom okruženju, a Diddy je često isticao važnost obitelji. Iako su imali svoje nesuglasice, ostali su bliski zbog Justina.

Kim Porter

Combs je počeo izlaziti s manekenkom Kim Porter 1994. godine. "Prvi put kad sam je vidio, bila je u studiju sa svojim bivšim dečkom", rekao je Diddy za Essence. "Nisam je pokušavao zavoditi ili nešto slično, ali sam se divio njenim usnama, njezinim očima, njezinoj energiji i mislio sam: 'Volio bih imati djevojku poput nje.'"

Kim i Diddy su se razišli 1999., kada se on počeo viđati Lopez. Njih dvoje su ponovno započeli svoju ljubav 2003. godine, prije nego što su trajno prekinuli 2007.

Tijekom vremena provedenog zajedno, Diddy i Kim su osnovali obitelj. Dobili su sina Christiana Combsa 1998. i blizanke D'Lila Star i Jessie James Combs 2006. Kim je preminula 2018. u 46. godini.

Sarah Chapman

Diddy je imao kratku romansu sa Sarah Chapman ranih 2000-tih. Bilo je to dovoljno dugo da dobiju kćer, Chance Combs, koja je rođena malo prije blizanki. Međutim, romansa nije dugo trajala nakon Chanceinog rođenja.

Jennifer Lopez

Jedna od najistaknutijih romansi kasnih 90-ih i ranih 2000-tih bila je ona između Diddyja i Jennifer Lopez. Godine 1999., Sean je počeo izlaziti s J.Lo, a tad je navodno još uvijek bio s Kim. J.Lo i Diddy bili su zajedno dvije godine.

"On je bio u glazbenoj industriji i imao je sav taj uspjeh. Ja sam tek počinjala i radila svoj prvi album kad sam ga upoznala. Postao je moj mentor u tom trenutku. Imali smo nekakav lud, turbulentni odnos koji je završio velikom bukom", rekla je J.Lo u emisiji The Breakfast Club 2019. "Trebao je biti u mom životu u tom trenutku da me nauči onome što sam trebala znati o glazbenoj industriji, o tome kakva umjetnica želim biti", dodala je.

Par je najavio svoj prekid na Valentinovo 2001. godine. Nakon njihovog razlaza Lopez nije imala lijepe riječi za njega. 2003. godine u intervjuu za magazin Vibe potvrdila je da su prekinuli jer ju je P. Diddy prevario.

Godine 1999. P. Diddy je uhićen nakon pucnjave u noćnom klubu u New Yorku, gdje je bio s tjelohraniteljem, reperom Jamalom Shynee Barrowsom i Jennifer Lopez. Incident je počeo svađom i završio ranjavanjem tri osobe, uključujući Nataniju Reuben, koja je tvrdila da ju je Diddy upucao u lice. Nakon događaja, Diddy i Lopez su pobjegli s mjesta pucnjave, a policija je u njihovom automobilu pronašla ukradeni pištolj, što je dovelo do njihovog uhićenja zbog posjedovanja ukradene imovine. Reuben je 2008. podnijela tužbu protiv Diddyja koja je završila izvansudskom nagodbom 2011. godine.

Cassie Ventura

Cassie je počela izlaziti s Diddyjem 2007. godine. Njihova romansa, koja je bila s prekidima, bila je većinom tajna do 2012. godine. Zajedno su bili do 2018. godine. Četiri godine nakon tog prekida, Diddy je objavio pjesmu o tome kako je morao "nastaviti dalje" i prestati tugovati za gubitkom. Međutim, 2022. godine, zahvalio je Cassie "što je bila uz njega u teškim vremenima" kada je primao Nagradu za životno djelo na BET Awardsima.

U studenom 2023. godine, Cassie je podnijela tužbu u New Yorku, optužujući repera za niz prekršaja, uključujući silovanje i zlostavljanje tijekom njihove veze. Diddy je sve te optuže odbacivao.

Ove je godine svijet uznemirila snimka nadzornih kamera na kojoj se vidi kako Diddy vrši brutalno fizičko nasilje nad Cassie u hotelu InterContinental u Los Angelesu 2016. godine.

Naomi Campbell

Nakratko se šuškalo da Diddy izlazi s manekenkom Naomi Campbell. Glasine o njihovoj vezi kružile su 2001. godine, kada su se njih dvoje fotografirali zajedno. Šuškalo se da su postali par 2002. godine, ali oni nikada nisu potvrdili vezu. Nakon završetka njihove navodne romanse, ostali su prijatelji.

Cameron Diaz

Isto tako, šuškalo se da su Diddy i Cameron Diaz imali kratku romansu 2008. godine. U 2014. godini, Us Weekly je izvijestio da je Diddy bio na večeri na kojoj je kao jedna od tema bila Cameron Diaz koja izlazi s Benjijem Maddenom. Tada je Diddy rekao: "Da mogu vratiti vrijeme, stvari bi bile drugačije."

Lori Harvey

Jedna od Diddyjevih najnovijih navodnih ljubavnih afera bila je s kćerkom Stevea Harveyja, Lori Harvey. Njih dvoje su započeli priče o romansi u srpnju 2019., nakon što su viđeni zajedno. Diddy se čak pridružio Lori na odmoru u Italiji s njezinom obitelji. Međutim, veza, koju nijedno od njih nije javno potvrdilo, nije trajala dugo. Lori je prestala pratiti Diddyja na društvenim mrežama u listopadu 2019. nakon što je snimljen s drugom ženom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.