Lana Del Rey požalila se na bizarnu situaciju: Svakog jutra snimaju nas dronom

Foto: Profimedia

LANA Del Rey požalila se na društvenim mrežama na neobičnu situaciju koju je doživjela nakon što se u Louisiani udala za turističkog vodiča Jeremyja Dufrenea. Pjevačica je navela da ih je dan nakon njihovog vjenčanja lokalni par iz Houme, grada u Louisiani, počeo snimati dronom i pratiti. 

"Nažalost, lokalni par iz Houme ne prestaje sa zalijetanjem dronovima u naše prozore svakoga jutra", napisala je. Dodala je da ih par prati pomoću uređaja za praćenje i fotošopira njezin vjenčani prsten te ih je zamolila da prestanu s tim.  

"Jeremy je jedan i jedini. Nevjerojatan je. I jako smo sretni", napisala je pjevačica. Nakon vjenčanja je snimljena kako se smije i zabavlja sa suprugom ispred jednog restorana. Par je sjeo na pod i u jednom trenutku razmjenjivali su nježnosti te ga je Lana nježno ugrizla za ruku. 

Podsjetimo, par se upoznao 2019. kada je pjevačica bila na jednoj od njegovih turističkih vožnji brodom po močvari. Lanin suprug je inače otac dvoje djece. Nedavno se šuškalo da je njezina ljubomora izazvala razdor između njega i dugogodišnje bivše zaručnice Kelli Walsh te da joj je Lana navodno zabranila dolazak u njihov dom kako bi vidjela svoju kćer. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.