Neočekivani oproštaj u crvenom timu. Vojislav: Izgubio sam veliko prijateljstvo

Foto: Press

NAKON što je plavo pleme tijesno pobijedilo crvene rezultatom 8:7 i osvojilo vrhunsku nagradu koja se sastoji od tuširanja, masaže i obilnog obroka, Mario je timovima priopćio tužne vijesti o Uroševoj ozbiljnoj ozljedi.  

Mario je otkrio da Uroš više neće moći sudjelovati u Survivoru zbog prevelikog rizika koji ozljeda predstavlja za njegovo zdravlje.  

Urošev odlazak rastužio Vojislava 

"Pokušavali smo na sve moguće načine vratiti ga u igru, ali rizik je prevelik i na žalost Uroš mora napustiti Survivor", objavio je Mario prenoseći tužnu vijest ostalim sudionicima. Posebno teško to je palo Vojislavu, koji je priznao da je Uroša smatrao bratom u showu.  

"Izgubio sam veliko prijateljstvo. Nastavit ćemo vani, ali bit će mi teško dok ne izađem", rekao je Vojislav kroz suze obećavajući da će od sada igrati i za sebe i za Uroša. 

Luka i Nikola optuženi za krađu hrane 

Dok je plavi tim uživao u blagodatima tuša, masaže i fine hrane, Luka i Nikola morali su se vratiti u kamp jer su optuženi za krađu hrane iz vreća za smeće. Luka je kazao da mu je kazna možda i dobro došla kako bi se dodatno fokusirao i izbjegao buduće pogreške. Nikola je otkrio da nisu samo oni krivi za prekršaj pravila već je implicirao da su i druge osobe bile sudionici.  

"Najviše me razočarala Matea jer ona je bila tu uz nas dok se to događalo. Ali bile su tu još dvije-tri osobe koje, da su bile bliže, sigurno bi isto jele", rekao je Nikola. 

Borba za opstanak i pobjedu u Survivoru se nastavlja. U sljedećoj epizodi otkrijte što donosi nova etapa ovog uzbudljivog natjecanja. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.